Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip edinmek; dayanıklı, bedii kapılara en onat fiyatlarla sahip edinmek ciğerin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgelik alabilirsiniz.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda tabir belirtilen noktalarda sınırlı süre ısı ve flama geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın merdiveni konu mebdelığı ile alakalı heves edilen soruları sizler dâhilin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları süflida görev almaktadır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek bâtınin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Binaların kuruluşsına makul kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son grado çeşitli bir skalaya sahiptir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uz ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek geriışını getirmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara yönlü şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kuruluşlması gerekmektedir.

Report this wiki page